Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/database.php on line 8
   
Nasza SalaOfertaGaleriaMenuKsięga GościKontakt
 
 
Rezerwacja od:
Liczba osób:
Mapa dojazdu do Sali Bankietowej
Prezentujemy mapę dojazdu do Sali Bankietowej od strony ul. Modlińskiej.

Zobacz mapę dojazdu...
Design by Visium Creaive Developers
Menu weselne I - 2011 rok
Dania Serwowane
Zupa Robespier z kurczkiem w curry , zielonym groszkiem i makaronem.
Stek ze schabu z sosem myśliwskim , surówka wiosenna , ziemniaki z wody.
Pierś z kurczaka pieczona w śmietanie , surówka z marchewki , ziemniaki opiekane.
Smażony filet z pstrąga , surówka z czeronej kapusty , grubo krojone frytki.
Staropolski żur na wędzonce z jajkiem.
Przekąski zimne w stole
Półmisek mięs pieczystych.
Półmisek wędlin i wędzonek
Pasztet z grzybami i żurawiną
Galaretki drobiowe z warzywami
Kieszeń ze schabu z musem chrzanowym
Kaczka faszerowana z bakaliami
Jajka soute
Jajka soute
Ryba z warzywami
Śledz w śmietanie
Tatar z łososia - serwowany
Sałatki
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Sałatka jarzynowa
Sałatka z selera naciowego z wędzonym kurczakiem , orzechami i ziołowym dressingiem
Mozzarella z pomidorami
Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
Marynaty
Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki
Bufet deserowy
Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.
Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).
Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.
Menu weselne II - 2011 rok
Dania Serwowane
Tradycyjny rosół z kury z makaronem.
Pieczone polędwiczki wieprzowe z sosem pieprzowym , bukiet warzyw gotowanych na parze , ziemniaki opiekane w ziołach .
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznych ziołach, duszona na maśle marchewka z groszkiem , ziemniaczane pure.
Półmisek przysmaków ( pieczone żeberka , kebaby , polędwiczki drobiowe w cieście piwnym ) sos koperkowo – czosnkowy , surówka z kiszonych ogórków , pieczone ziemniaki .
Barszcz czerwony czysty z mini zapiekankami.
Przekąski zimne w stole
Półmisek mięs pieczystych.
Półmisek wędlin i wędzonek
Galaretki wieprzowe
Pasztet z ziołami z sosem żurawinowym
Schab po warszawsku
Galantyna z kurczaka
Jajka faszerowane pastami rybnymi
Warzywa faszerowane świeżym twarożkiem
Śledz w sosie węgierskim z rodzynkami
Tatar wołowy - serwowany
Sałatki
Sałatka z marynowanego selera z drobiem i bakaliami
Sałatka makaronowa z tuńczykiem
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Mozzarella z pomidorami
Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
Marynaty
Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki
Bufet deserowy
Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.
Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).
Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.
Menu weselne III - 2011 rok
Dania Serwowane
Flaki wołowe z bułeczką.
Gordon Blue ( kieszeń ze schabu nadziana szynką , serem i natką pietruszki) , surówka Colslow , ziemniaki z wody .
Pierś z kurczaka z wędzonym boczkiem i pieczarkami , surówka z marynowanych buraczków , ziemniaki opiekane z ziołami.
Łosoś z sosem śmietanowo – koperkowym , surówka ze świeżych warzyw , zapiekane pure.
Zupa gulaszowa .
Przekąski zimne w stole
Półmisek mięs pieczystych.
Półmisek wędlin i wędzonek
Wędzony indyk z marynowaną gruszką
Rożki z szynki z pastą serową
Półmisek smakowych pasztetów
Tortilla z pikantnym kurczakiem
Jajka garnirowane
Śledz w oleju
Ryba po grecku
Tatar z łososia - serwowany
Sałatki
Sałatka ziemniaczana z musztardowym vinegrette
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Sałatka meksykańska z pikantną wołowiną.
Mozzarella z pomidorami
Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
Marynaty
Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki
Bufet deserowy
Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.
Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).
Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.
Menu weselne IV - 2011 rok
Dania Serwowane
Krem z suszonych pomidorów z musem avocado.
Karkówka w sosie grzybowym , buraczki zasmażane , kluski śląskie.
Indyk w sosie brzoskwiniowym , warzywa gotowane na parze , ziemniakia z wody z koperkiem.
Półmisek Szefa Kuchni ( golonka pieczona w piwie , grillowany boczek , szaszłyki ) zimny sos BBQ , surówka z marynowanych buraczków , pieczone ziemniaki .
Kwaśnica na wędzonym żeberku.
Przekąski zimne w stole
Półmisek wędlin i wędzonek
Schab ze śliwką i morelą w galarecie.
Nóżki wieprzowe
Tortilla pszenna z pikantnym kurczakiem
Wybór pasztetów z dipem chrzanowym
Indyk w maladze
Ryba faszerowana
Jajka soute
Śledz w śmietanie z jabłkiem i cebulką
Tatar wołowy - serwowane
Sałatki
Sałatka Cezar z pieczonym kurczakiem
Sałatka szwajcarska z sera , szynki i papryki
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Mozzarella z pomidorami
Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
Bufet deserowy
Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.
Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).
Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.
Menu weselne V - 2011 rok
Dania Serwowane
Krem z kurek z kwaśną śmietaną.
Kaczka w sosie pomarańczowym z jabłkiem i żurawiną , kopytka i kapusta modra – czerwona.
Sernik na gorąco z lodami waniliowymi i czekoladą.
Jagnięcina w sosie tymiankowym z bukietem warzyw gotowanych na parze i kaszą kus kus.
Łosoś w cieście francuskim , surówka z warzyw sezonowych , zapiekane pure ziemniaczane.
Beef Stroganow z ciepłą bułeczką.
Przekąski zimne w stole
Półmisek mięs pieczystych.
Półmisek kiełbas polskich
Schab po warszawsku
Galantyna z kaczki
Tymbaliki cielęce
Jajka z łososiem i czerwonym kawiorem
Roladki z szynki z musem serowo - szparagowym
Półmisek ryb wędzonych
Pieczony łosoś z limonkami
Śledz w trzech smakach
Tatar wołowy i tatar z łososia - serwowane
Sałatki
Sałatka „Królewska” z kurczakiem , ananasem , zółtym serem , orzechami i kukurydzą.
Sałatka z owocami morza
Sałatka ze świeżych warzyw z makrelą
Mozzarella z pomidorami
Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
Marynaty
Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki
Bufet deserowy
Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.
Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).
Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.
Najpopularniejsze potrawy – zawsze na czasie
ZUPY
Bulion „Królewski” z kawałkami kurczaka i makaronem z ciasta naleśnikowego .
Flaki drobiowe po warszawsku.
Rosół z gęsi na borowikach.
Zupa kurkowa z ziemniakami.
Rosół z małymi pierożkami.
DANIA GŁÓWNE
Schab pieczony w sosie śliwkowym , bukiet warzyw gotowanych na parze , ziemniaki opiekane.
Eskalopki wieprzewe z sosem grzybowym , surówka Colslow , ziemniaki z wody.
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i mozzarellą , cząstki ziemniaczane , surówka z marchewki z jabłkiem i śmietaną.
Polędwiczki wieprzowe faszerowane cebulą i zawinięte w boczku w sosie miodowo – musztardowym , ziemniaki opiekane w ziołach , surówka colslow.
Stek ze schabu z kością soute pod ciemnym sosem , kapusta zasmażana , ziemniaki z wody.
Kotlet De Volaille z szynką i serem, surówka wiosenna , grubo krojone frytki.
Menu imieninowe, urodzinowe i inne I
Dania gorące serwowane:
Krem z brokuł ze słodką śmietaną.
Kotlet ze schabu z ananasem zapiekany pod serem mozzarella , surówka wiosenna , ziemniaki z wody.
Deser Gruszka w cieście francuskim z lodami waniliowymi.
Pieczony kurczak na duszonych warzywach z chińskim sosem , grubo krojone frytki.
Przekąski zimne na stole:
Półmisek mięs pieczystych.
Rożki z szynki z pastą serową
Pasztety smakowe z żurawiną
Tymbaliki drobiowo – warzywne
Galantyna z kurczaka
Pieczony łosoś z limonkami
Roladki z kurczaka z musem szpinakowym
Ryba z warzywami
Sałatki
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Sałatka z kurczaka , kukurydzy i ananasa
Sałatka szwajcarska z sera , szynki i papryki
Mozzarella z pomidorami
Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
Marynaty
Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki
Bufet deserowy
Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.
Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).
Menu imieninowe, urodzinowe i inne II
Dania gorące serwowane:
Rosół z gęsi na borowikach z makaronem.
Kotlet z piersi kurczaka z szynką i serem , surówka z marchewki , ziemniaki z wody z koperkiem.
Deser Puchar lodowy z polewą czekoladową
Polędwiczki wieprzowe soute z sosem kurkowym , surówka wiosenna , ziemniaki opiekane w ziołach.
Przekąski zimne na stole:
Półmisek mięs pieczystych i wędzonek
Pasztet z koperkiem i marynowaną gruszką
Schab po warszawsku
Tortilla z pikantnym kurczakiem
Galantyna z indyka
Śledz po cygański
Roladki z łososia z sosem tatarskim
Jajka faszerowane
Sałatki
Sałatka meksykańska z pikantną wołowiną.
Sałatka z selera naciowego , wędzonego kurczaka i orzechów włoskich
Sałatka ze świeżych warzyw z dresingiem
Mozzarella z pomidorami
Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
Marynaty
Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki
Bufet deserowy
Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.
Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).
Menu imieninowe, urodzinowe i inne III
Dania gorące serwowane:
Chłodnik z botwinki i nowalijek.
Roladki z polędwiczek wieprzowych, faszerowane grzybami w sosie własnym , sałata ze śmietaną rzodkiewką i szczypiorkiem , ziemniaki opiekane w ziołach.
Banan w cieście naleśnikowym z lodami waniliowymi.
Pieczony kurczak w sosie szparagowym , spagetti z warzyw , grubo krojone frytki.
Przekąski zimne na stole:
Półmisek kiełbas wiejskich
Nóżki cielęce
Schab po warszawsku
Roladki drobiowe faszerowane pieczarkami
Tortilla z pikantną wołowiną
Jajka z majonezem
Śledz w śmietanie
Ryba po grecku
Sałatki
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana z musztardowym vinegrette
Sałatka ze świeżych warzyw z tuńczykiem
Mozzarella z pomidorami
Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
Marynaty
Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki
Bufet deserowy
Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.
Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).
Dodaktowe Propozycje
Fontanna czekoladą płynąca
Do wyboru smaki czekolady (mleczna, truskawkowa, pomarańczowa, limonka) 5KG
Smakowite dodatki (świeże owoce, wafelki, biszkopty, ciasteczka, rurki z kremem)
Propozycja stołu biesiadnego (wiejskiego)
Kiełbasa wiejska podsuszana
Biała kiełbasa z wody
Kaszanka wiejska
Szynka wieprzowa z kością (w całości) ok. 10KG
Bok wieprzowy - wędzony
Pasztet w słonince
Smalec w chlebie
Salcesony
Wędzona słoninka
Baleron – wędzony.
Pieczywo (różne).
Marynaty (ogórki kiszone,małosolne-w sezonie,papryka,grzybki,cebulki,chrzan, ćwikła)
Prosie pieczone w całości nadziewane kaszą gryczaną z podrobami
Biesiada Grillowa
Polędwica wołowa 3KG
Karkówka wieprzowa 4KG
Boczek wieprzowy 4KG
Kiełbasa 4KG
Kaszanka 4KG
Surówki (surówka Coleslaw, surówka z marynowanych buraczków, surówka z kiszonych ogórków)
Sosy do mięs
Pieczywo mieszane